DK EN

Vandpolo

Hvad er USG Vandpolo?

Organisatorisk er USG Svømning- og Vandpolo én klub i USG, dvs. vi har vores egen bestyrelse og desuden et poloudvalg, der står for mange af de praktiske gøremål såsom arrangering af stævner og træningslejre, samt koordinering af stævnedeltagelse.

USG vandpolo

USG vandpolo er en klub, hvor ambitioner og sjovt socialt samvær går hånd i hånd. Her kombineres teknik, taktik, hård fysisk træning og kondition med masser af holdånd.

USG Vandpolo er den meget aktive del af klubben, som giver medlemmer mulighed for at træne to gange om ugen og at deltage i mange stævne- og turneringskampe eller divisionskampe.

USG Vandpolo tilbyder to forskellige hold.

Vandpolo begynderhold - kl-svp2

Er du lidt af en vandhund, men er du blevet lidt træt af bare at svømme frem og tilbage? Har du lyst til at spille en holdsport? En holdsport, der ikke bare kræver, at du er i god form, men at du er en holdspiller og kan holde hovedet koldt under intens belastning?

Så er vandpolo måske lige en sport for dig. Vi kan tilbyde dig hård træning, hvor du lærer at svømme til, træde vand, håndtere en bold og spille sammen med et hold. Der er også mulighed for at deltage i kampe med det øvede hold. Vandpolo minder meget om håndbold, dog er underlaget skiftet ud med et svømmebassin. Du vil komme til at blive trænet af og sammen med spillere fra USG's vandpolohold. Træningen vil typisk bestå af tre dele: opvarmning/svømmeøvelser, boldhåndteringsøvelser og øvelse af spilsituation. Vi lægger op til en skøn 1 1/2 times lørdag eftermiddag med vand, bold og herlige mennesker.

Hvis du nu tænker: "Ahh, men jeg plejer normalt at ligge med tømmermænd/læse lørdag eftermiddag?". Så er svaret såre enkelt: "Giv dig selv en pause med sport og socialt samvær for at vende tilbage til lørdagen med overskud og et større smil på læben.".

Vi glæder os meget til at se dig på USG's begynderhold for vandpolospillere (vandpolo begynderhold - kl-svp2)

OBS: Crawl er måden, man kommer frem på i vandpolo. Derfor foreslår vi personer, der ikke kan svømme crawl at starte på USG's letøvede svømmehold."

Vandpolo - letøvet og elite - kl-svp1

Vi er et hold, der består af både erfarne og mindre erfarne kvinder og mænd. Vi anbefaler, at du er en god crawlsvømmer og ikke være bange for fysisk kontakt i vandet. Ellers anbefaler vi begynderholdet om fredagen og lørdagen. Om tirsdagen har vi fokus på tekniske- og taktiske øvelser.

Vi spiller på nuværende tidspunkt i 2. division: Vi regner selvfølgeligt med en vis kampdeltagelse, selvom det ikke er obligatorisk. Vi deltager desuden i en række større turneringer. Sommeren 2013 var vi for eksempel i Schoonebeek i Holland og spille en turnering med hold fra hele Europa og i august 2015 deltog vi i en turnering i Tyskland.

Vi håber desuden, at du vil tage aktivt del i klubbens aktiviteter, og hjælper med nogle af de opgaver, der er omkring holdet. Vi er ofte lige så socialt orienteret, som vi er fokuseret på selve sporten, hvilket skaber et godt miljø omkring sporten.

Generelt: For at tilmelde sig hold i USG betales et sæsonkontingent på 180 kr. som gælder 1. september-31. august i forbindelse med tilmeldingen til første hold. Alle hold/ture/kurser har tilknyttet et deltagergebyr som betales af alle deltagere og et tillæg til ikke studerende pr. hold. Læs mere om priser/gebyrer her

Er du interesseret i yderligere information angående klubben eller vandpolo, er du velkommen til at skrive til: pololeder@usgvand.dk

Vivian Dümer Vandpololeder
Vivian Dümer
vandpololeder@usgvand.dk

Nærmere information om USG vandpolo og til tilmelding finder du på www.usg.dk.

Træningstider, Vandpolo

tirsdag
20:00-21:30, Nørre Allé

fredag
20:50-22:20, Bellahøj

lørdag
14:00-15:30, Nørre Allé

Vivian Dümer Vandpololeder
Vivian Dümer
vandpololeder@usgvand.dk