DK EN

Svømning

Hvad er USG Svømning?

Organisatorisk er USG Svømning- og Vandpolo en klub i USG. Dvs. vi har vores egen bestyrelse og desuden et poloudvalg, der står for mange af de praktiske gøremål såsom arrangering af stævner og træningslejre og koordinering af stævnedeltagelse.

USG svømning

USG er en klub der fokuserer på både socialt samvær og på sportslige resultater. Vores medlemmer ligger på mange forskellige sportslige ambitionsniveauer, men alle der har lyst indgår i det sociale fællesskab på lige fod. Klubbens primære formål er at tilbyde træning på et højt niveau baseret på et socialt fællesskab. Det betyder bl.a. at der er fokus på stævner som tilfredsstiller holdet frem for den enkelte svømmer. Men det betyder også at der er

  • fester for hele holdet flere gange årligt
  • spisning og bytur efter fredagstræningen
  • mulighed for at finde træningspartnere til andre sportsgrene ved siden af (fx. åbent vand svømning, løb, cykling, havkajak...)
  • mulighed for venskaber på tværs af studieretninger og alder

USG står dog ikke tilbage for også at præstere flotte sportslige resultater og gøre sig nationalt og internationalt bemærket. USG svømnings medlemmer har vundet OL- og DM-medaljer i svømning samt VM-sølv og DM-guld i livredning. Vi har flere gange haft deltagere med i A-finaler ved DM, og USG råder over talrige danske rekorder (mastersrekorder). Også ved åbent vand svømning har USG gjort sig bemærket adskillige gange. Mest markant ved at seks ud af de otte danskere der har svømmet over Den Engelske Kanal er USG-svømmere.

USG deltager hvert år i Danske Mesterskaber for Hold hvor vi skiftevis rykker op og ned. Klubben ligger i øjeblikket i 3. div. og 4. div.

Du kan se, hvilke stævner mv. der er planlagt i denne sæson, i stævnekalenderen.

Se også USG svømning's mål

Træingstider, Efterår, 2021

Mandag
21:00-22:30, Bellahøj Svømmestadion

Tirsdag
19:30-21:00, Emdrup Bad

Onsdag
20:00-21:15, Bellahøj Svømmestadion

Torsdag
21:00-22:00, Bellahøj Svømmestadion

Fredag
19:00-20:00, Nørre Allé

Lørdag
14:30-16:00, Nørre Allé

Søndag
09:00-10:30, Nørre Allé

Tjek også Google kalenderen

Det forventes ikke, at du kommer til alle ugens træninger.

Vil du være en del af USG Svømning og Vandpolo

Er du til socialt samvær såvel som sportslige resultater? Så er USG klubben for dig! Mød dine gamle svømmevenner og skab en masse nye venskaber.

Tilmelding og optagelse