DK EN

Klub tøj & badetøj

USG Svømning og Vandpolo giver dig mulighed for at købe t-shirts, shorts, badehætter og badetøj med klubbens logo på, så vi kan genkendes til stævner.

Der er indgået en aftale med Sportigan, Vesterbrogade 54 om en klubkollektion og betydelige rabatter på både denne, og andre varer.

Alle klubvarer kan købes på hjemmesiden:
http://www.sportigankbh.dk/

  • Brugernavn: usg
  • Kodeord: usgsportigan

Bemærk at i både kan bestille til afhentning i butikken og med levering.

Butikken er dog også et besøg værd, da ikke alle butikkens almindelige varer er på hjemmesiden. For at opnå rabat i butikken kræves et medlemskort. Dette udleveres ved registrering i butikken på Vesterbrogade 54. Registrering er ikke nødvendig for anvendelse af webshoppen.

Aftalens rabatter omfatter:

  • Op til 40 % rabat på klubkollektionen. Alt i klubkollektionen kommer med USG-logo.
  • 20 % rabat på alle svømmerelaterede varer.
  • 15 % rabat på alle andre varer i butikken, dette gælder fitness, løbetøj, cykeltøj og meget mere.

I butikken er det muligt at få trykt logo på andre varer end klubkollektionen. Dette kan fx være løbetights, træningstøj eller badetøj, som ikke sælges som en del af klubkollektionen.

Ved køb i butikken efter registrering opnås 15 % på alt svømmerelateret og 10 % på alt andet ikke nedsat i butikken. Derudover vil der optjenes 5 % som kan bruges i butikken, når det ønskes. Ved registrering gives 50 bonuspoint som startbonus. Som registreret medlem kan man på sin profil angive, hvilke sportsgrene man er interesseret i, og derefter modtage attraktive tilbud og information på mail.

Det er op til dig, om du ønsker at gøre brug af denne unikke mulighed, men det luner, når man er til stævne og ser USG logoer omkring sig. Husk derfor også at kontrollere, at der er trykt korrekt logo på tøjet.

Træingstider, Efterår, 2021

Mandag
21:00-22:30, Bellahøj Svømmestadion

Tirsdag
19:30-21:00, Emdrup Bad

Onsdag
20:00-21:15, Bellahøj Svømmestadion

Torsdag
21:00-22:00, Bellahøj Svømmestadion

Fredag
19:00-20:00, Nørre Allé

Lørdag
14:30-16:00, Nørre Allé

Søndag
09:00-10:30, Nørre Allé

Tjek også Google kalenderen

Det forventes ikke, at du kommer til alle ugens træninger.

Vil du være en del af USG Svømning og Vandpolo

Er du til socialt samvær såvel som sportslige resultater? Så er USG klubben for dig! Mød dine gamle svømmevenner og skab en masse nye venskaber.

Tilmelding og optagelse