DK EN

Åbentvandssvømning over Kattegat

De klarede det alle fem

Som de første i 50 år hoppede fem USG svømmere i vandet ved det yderste af Sjællands Odde for at krydse Kattegats 40 km. og nå kysten lidt nord for Ebeltoft.

Fem svømmede over kattegat

13 timer og 32 minutter tog det Ann Sophie Lønnberg, Bo Stenhuus, Jacob Clement, Peter Schultz og Tue Nøddekær, at tilbagelægge de 38,58km. Stenene ude på spidsen af Sjællands Odde fortæller, at kun 6-8 personer ud over de 5 har gennemført de omkring 43.000 svømmetag, det kræver. Og ikke siden 1960’erne.

Læs turens logbog og se kortet over ruten, der løbende er blevet opdateret!

Åbentvandsæsonen 2014

Openwater sæsonen er i gang. Så vær klar med våddragten, eller bare alm. badetøj, til en forrygende åbentvand sæson med USG! Se vores åbentvandssvømningsaktiviteter på vores Facebook gruppe "USG åbentvandssvømning".

Åbentvandsæsonen 2014 vil, traditionen tro, byde på en masse USG aktivitet. Henover sommeren vil der løbende arrangeres fællestræning både i søer og langs Øresunds kyster omkring København. Desuden opfordres der til at deltage i det stigende antal åbentvand arrangementer i sommerens løb (se www.openwater.dk for mere information).

Kontaktoplysninger

For yderligere oplysninger kontakt:

Bo Stenhuus
bo@stenhuus.dk

Peter Schultz
schultz.pe@gmail.com

Ca. 30 armtag i minuttet

Ca. 30 armtag i minuttet

Gang selv ud, hvor mange det bliver i alt!